Heb je vragen? Wij helpen je graag. TEL: 0548 - 852842

OVER DORSETTO

De Dikke Van Dale omschrijft het woord ‘doorzetten’ als krachtiger worden, volharden en iets ondanks bezwaren toch laten doorgaan. En dat is precies waarom wij de naam Dorsetto hebben gekozen. Het ontwikkelen van een eigen productlijn is namelijk niet altijd even gemakkelijk en heeft ons dan ook bloed, zweet en tranen gekost. Maar als je zóveel van je vak houdt als wij, dan doe je het met liefde en zet je dóór. Net zolang tot het een succes is.

Led-sfeerverlichting van Dorsetto

En dat kunnen we Dorsetto inmiddels wel noemen: een succes. Het merk dat gecreëerd is in ons hoofd, heeft inmiddels een plek veroverd in het hart van klanten in heel Europa. En dat is iets waar we méér dan trots op zijn.

Barbara en Geert Haase, eigenaren Dorsetto

Met onze led-sfeerverlichting willen we niet alleen een steentje bijdragen aan een beter milieu, maar willen we ook iedere ruimte mooier maken. Fijner om in te zijn. Want of het nu in een bar, restaurant, hotel, meditatieruimte, wachtkamer of woonkamer is: sfeerverlichting geeft beleving. Altijd.

Leuk wapenfeit: wij zijn dan wel een webwinkel, maar persoonlijk contact staat voorop. Klanten kunnen ons mailen, maar ook bellen. En ja, dan pakken we de telefoon nog op ook. Wij zijn er als je ons nodig hebt.

We doen graag iets extra’s voor onze klanten. We maken bijvoorbeeld van iedere bestelling een feestje. Plaats jouw bestelling en ontdek zelf hóe we dat dan doen.

Led-sfeerverlichting van Dorsetto

Dorsetto staat voor kwaliteit. Zo zit er op de bijgeleverde afstandsbediening niet alleen een aan-uit-knop, maar kun je jouw waxinelichtjes of waxkaars dankzij de ingebouwde timer ook iedere dag op hetzelfde tijdstip aan laten gaan. Jouw Dorsetto-product brandt dan 2, 4, 6 of 8 uur achter elkaar - afhankelijk van wat je instelt. En omdat onze producten uniek zijn in zowel oplaadtijd (slechts 3,5 uur) als brandtijd (maar liefst 68 uur), heb je er lang geen omkijken naar.

Led-sfeerverlichting, voor ieder interieur

Dít is er zoal mogelijk, laat je inspireren.