Heb je vragen? Wij helpen je graag. TEL: 0548 - 852842

RETOUR EN GARANTIE

Wil je jouw bestelling retour sturen, neem dan contact met ons op. Je ontvangt dan een retournummer en het retouradres. Tevens moet de originele verpakking meegestuurd worden. Zonder retournummer en originele verpakking worden jouw teruggestuurde artikelen niet in behandeling genomen.
Op alle door Dorsetto geleverde artikelen zit 1 jaar garantie, met uitzondering van alle lichtbronnen. De op de website vertoonde artikelen kunnen qua kleur en model afwijken van de geleverde producten. Dit kan te maken hebben met de instellingen van je beeldscherm.
Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je bestelling naar ons retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten van de retourzending zijn dan voor jouw rekening. Maak je gebruik van dit herroepingsrecht, dan vragen wij je om je bestelling met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Neem hiervoor eerst contact met ons op, zodat we jouw annulering kunnen verwerken. We zorgen er dan voor dat jij binnen 14 dagen na aanmelding van je retour het verschuldigde orderbedrag teruggestort krijgt. Let wel: daarbij geldt de voorwaarde dat de producten uit je bestelling in goede staat zijn.