Led-waxkaarsen van Dorsetto

Het gebruik van stompkaarsen is nog altijd populair: ze branden mooi op zonder te roeten en te walmen. Maar waar vuur is, is er nog altijd potentieel gevaar. Maak je je wel eens zorgen over die gevaren die door vuur kunnen ontstaan? Dan zijn de vlamloze led-waxkaarsen van Dorsetto een goed alternatief. Vervang je oude kaarsen door onze waxkaarsen en geniet zorgeloos van het flikkerende kaarslicht. De waxkaarsen zorgen voor een warm, gezellig licht en dus een gezellige sfeer in iedere ruimte.

Oplaadbare led-waxkaarsen van Dorsetto

Jouw huis een veilig en gezellig thuis? Jouw wachtruimte een gezellige plek om in te zijn? Jouw restaurant, hotel of bar de sfeervolste horecazaak in de regio? Je tuin of terras in de zomer sfeervol verlicht? Je bereikt het met de oplaadbare led-waxkaarsen van Dorsetto. De kaarsen zijn namelijk gemaakt van paraffine en daardoor bijna niet te onderscheiden van echte kaarsen. In ons assortiment bieden wij waxkaarsen in verschillende kleuren en varianten, zodat je tijdloos kunt variëren. En dan nog een pluspunt: welke kaars je ook kiest, je laadt ‘m in 1 uur op en daarna brandt hij maar liefst 30 uur.

Led-waxkaars met afstandsbediening en timer

Met een led-waxkaars kies je bovendien voor gemak. Bij jouw kaars(en) ontvang je namelijk een afstandsbediening met een standaard aan-uit-knop én een ingebouwde timer. Met die timer zorg je ervoor dat een kaars iedere dag op hetzelfde tijdstip aan gaat, waarna hij 2, 4, 6 of 8 uur achter elkaar brandt. Zo creëer je sfeer in iedere ruimte zónder dat je er veel omkijken naar hebt.