Gemak en veiligheid met de led-theelichtjes van Dorsetto

Onze waxinelichtjes maken iedere ruimte mooier – of dat nu een woonkamer, keuken, restaurant, bar of wachtkamer is. Bovendien ervaar je met de led-theelichtjes van Dorsetto gemak en veiligheid. Geen vuur, geen brandgevaar, geen kans op rommel van kaarsvet… maar wél sfeer. Wie wil dat nu niet?

Set van 12 oplaadbare led-waxinelichtjes

Kies bijvoorbeeld voor een mooie set van 12 oplaadbare led-waxinelichtjes. Deze set is verkrijgbaar in verschillende varianten, waardoor er altijd wel waxinelichtjes te vinden zijn die bij jouw persoonlijke smaak en interieur passen. Ga je voor wit, warm wit of RGB-kleuren? Of ga je voor lichtjes ‘met een extraatje’, namelijk waxinelichtjes met een kaarsvet look of theelichtjes met een bewegende vlam? De keuze is volledig aan jou.

Mogelijkheden met jouw set van 12 waxinelichtjes van Dorsetto

Wat jouw voorkeur ook heeft: bij jouw set van 12 waxinelichtjes ontvang je een afstandsbediening waar niet alleen een aan-uit-knop op zit, maar ook een ingebouwde timer. Met die timer laat je de lichtjes iedere dag op hetzelfde tijdstip aan gaan, waarna ze 2, 4, 6 of 8 uur achter elkaar branden. En uiteraard mag je van de set de kwaliteit verwachten waar Dorsetto om bekend staat. Oftewel: je laadt de waxinelichtjes in slechts 3,5 uur op en ze branden maar liefst 68 uur voordat ze weer aan de lader moeten.